script-src 'self’
 

Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)

Price

Kr 9 760

Duration

1 dag eller tre ettermiddager

About the Course

CCSK er et bevis på at innehaveren forstår hovedkonseptene i de tre dokumentene CSA bruker som kunnskapsbase for CCSK:

  • CSAs eget rammeverk for beste praksis innen skysikkerhet, «Security Guidance for Critical Areas of Focus in Cloud Computing, v4.0”

  • ENISAs – det europeiske byrået for nettverks- og informasjonssikkerhet – white paper «Cloud Computing: Benefits, Risks and Recommendations for Information Security.» ENISA er EUs ekspertisesenter for internettsikkerhet i Europa. CSA har i en årrekke hatt et tett samarbeid med ENISA.

  • «CSA Cloud Controls Matrix» er et verktøy for å evaluere skytjenester opp mot en lang rekke standarder og rammeverk, for enklere å forstå hvor godt den enkelte skytjeneste er egnet til å understøtte deg og din bedrift i deres forpliktelser.

  • I tillegg til det offisielle materialet, får kursdeltakere fra kraftbransjen tilgang til Berigos egenutviklede materiale som utvider Cloud Controls Matrix til også å omfatte kraftberedskapsforskriften.


Vi møtes i skyen, og kursholder er amerikansk, og forfatter av offisielle bøker for sertifisering. Det vil være med norske representanter som kan bistå om det er ord eller ytrykk som ikke sitter helt. Kurset går over 3 ettermidager, så du kan kombinere læring med job.


Dette kan være ditt første kurs om IT-sikkerhet eller kurset du tar etter CISSP. Her vil du lære det du behøver om sikkerhet i skyen.

Kursholder vil svare på alle spørsmål, og vi vil også etter kurset bistå med svar.Alle som vurderer benytte it-tjenester i skyen IT-ledere Sikkerhetsansvarlige Nettverk og sikkerhets ingeniører System analytikere Revisorer av informasjonssystemer Utviklere Sikkerhetsadministrator Systemadministrator

Your Instructor

TBA

TBA

.